Voeg je in bij Pace voor uitgebreide medische zorg

pace

Als je ouder bent, dan weet je wat het betekent om langzamer of sneller te gaan. U wordt moe van het in verschillende richtingen getrokken worden, van A tot Z, van de ene dokterspraktijk naar de andere, alles proberen wat op het lijstje staat. Het gevoel overweldigd te zijn kan je in paniek brengen, wat het moeilijk maakt om te ontspannen. Het kan moeilijk zijn om je te herinneren hoe je was toen je jonger was. Misschien schaamt u zich zelfs voor het feit dat u de hele dag met een looprek en een wandelstok moet rondlopen.

"Sociale voorzieningen voor ouderen" kunnen verschillende programmas omvatten. Een van die programmas heet "Tempo voor Ouderen". Het uitgangspunt van dit programma is om ouderen thuis uitgebreide medische zorg te bieden. Om dit te doen, biedt het gepersonaliseerde, uitgebreide medische service in het huis. Dit omvat alles van medicijnbeheer tot medische apparatuur en therapeutische hulp tot voeding en gechoreografeerde sociale diensten om ervoor te zorgen dat u het niveau van zorg krijgt dat u verdient. Patiƫnten die in aanmerking komen voor Medicare of Medicaid, ontvangen een vast bedrag aan Medicaid- en Medicare-uitkeringen, evenals dekking van een particuliere ziektekostenverzekering.

Om mee te doen aan tempo, moet u ofwel volledig gehandicapt zijn en niet in staat zijn om de dagelijkse activiteiten van het leven uit te voeren, of bejaard zijn en hiertoe in staat zijn. U moet ook Medicare- of Medicaid-ontvanger zijn en medische hulp nodig hebben. Als u aan een van deze voorwaarden voldoet, vraag dan vandaag nog een gratis beoordeling en een tarief aan! Pace biedt uitgebreide, medisch begeleide gezondheidszorg voor ouderen thuis, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Met deze dienst heeft u een persoonlijke, gekwalificeerde, zorgzame verpleegkundige die u bij elke stap begeleidt.

Get in touch